CANNABITES – susipažinkite su rinkos naujove

Pasaulyje užkandžiai su kanapėmis yra plačiai paplitę. Galite rasti guminukus, šokoladą, konditerinius gaminius, medų… Pasirinkimas didelis, tačiau ieškantiems sveikesnių alternatyvų gali tekti pasukti galvą. H Drop pastebėjo šį poreikį ir, kaip įmonė orientuojanti veiklą į sveiką gyvenimo būdą, nusprendė ištobulinti sveiką, skanų, greitą užkandį, kuris būtų efektyvi ir patogi vartoti alternatyva CBD aliejams ir kapsulėms.


Cannabites – liofilizuotų ananasų/bananų/braškių kubeliai, kurių pakuotėje yra sukoncentruotos naudingosios medžiagos iš natūralių 04-0,5kg vaisių/uogų. Tačiau H Drop neapsieina be kanapių ir siekiant atrasti produkto išskirtinumą šaltyje džiovintus vaisius ir uogas sujungė su smulkintais pluoštinės kanapės žiedais. 300 mg veikliųjų kanabinoidų (CBD, CBN, CBDA ir kt.)  glaudžiasi produkto pakelyje, dėl kurių galima mėgautis ne tik užkandžio skoniu, tačiau ir kanabinoidų poveikiu.


Liofilizacija – tai džiovinimas dideliu šalčiu. Iš pradžių produktai yra užšaldomi kameroje, kurioje sukuriamas vakuumas. Tuomet dideliame šaltyje, siekiančiame -80 °C, maistas yra džiovinamas. Šio proceso metu vanduo, esantis uogose ar kituose produktuose, iš kieto kūno pereina į garų stadiją, aplenkdamas skystą fazę. Liofilizuojant pašalinamas vanduo, kuris buvo užšalęs (ledo pavidalu). Vaisius, daržoves, uogas džiovinant įprastu būdu, vitamino C produkte išlieka tik apie 40 procentų, o liofilizuojant – net visas 100 procentų! (lsveikata.lt, 2018)


Pluoštinėje kanapėje yra per 120 veikliųjų medžiagų (kanabinoidų, terpenų ir kt.). Jie geriausiai veikia kai yra kartu, tad susmulkinus pluoštinės kanapės žiedus yra išsaugomi visos juose esančios veikliosios medžiagos. Skanaujant Cannabites dalis medžiagų jau pradedama įsisavinti per burnos gleivinę, o skrandyje kubeliai atskleidžia visą efektą – organizme pasiskirsto pluoštinėje kanapėje esančios medžiagos ir švelniai veikia organizmą.


Cannabites yra puikus pasirinkimas užkandžiui iškylose, automobilyje, skubant tvarkyti dienos darbų ar ramiai leidžiant vakarą namuose. Patogus, skanus ir greitas būdas pasiekti kūno ir minčių balansą.

 

Šaltiniai:

1. https://lsveikata.lt/virtuves-subtilybes/liofilizacija-ateityje-populiariausias-maisto-konservavimo-budas-8116



Palikti komentarą

Visi komentarai prieš paviešinimą yra peržiūrimi